keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Hormonihyrinää.

Renjalla on nyt tosiaan ensimmäiset juoksut menossa. Aika helpolla ollaan tähän mennessä päästy. Ensimmäiset päivät Renja oli apean oloinen, mutta lienee olo ollut mokomasta hormonimyrskystä huono. Parin päivän jälkeen alkoi olla taas normaali pirtsakka neiti. Erityisemmin ei käytöskään ole (ainakaan vielä) muuttunut. Vähän haukkuherkempi on ollut, muttei paljon. Haukkuherkempiosuus tuntui osuvan enemmänkin juoksun alkupäiviin. Pari kertaa Renja yritti astua mun kättäni, mihin tuli melkoisella vauhdilla kielto ja stoppi. Että kyllä ne hormonit nyt sekoittaa tyttösen päätä! Ulkona ollaan koko ajan kuono kiinni maassa, mutta merkkailla ei vielä osata (eikä kyllä haittaa vaikkei opittaiskaan). 

Renjan hampaita ollaan venytelty joka päivä ja vaikkei ne vielä olekaan suorassa niin alkaa ne olla jo melkein rivissä. Vielä pitää jatkaa venyttelyjä, mutta tuntuu hyvältä kun huomaa, että venyttelystä on apua. Ollaan venytelty 3x5min/vrk. Kiltisti Renja antaa venyttää ja aina saa palkkioksi jotain hyvää. Toivottavasti saataisiin hammasrivistö suuhun mahtumaan! 

Renja on nyt saanut ruokaa 2 kertaa päivässä, kun ei millään kolmea kertaa syö ja kaksikin on aina välillä vähän niin ja näin. Ostettiin Renjalle kanansiipiä ja hyvin ovat ne menneet. Aamu ruuaksi Renja saa nappulaa ja iltaruuaksi kanansiipiä tai jotain muuta lihaa. En tiedä johtuu ruuasta vai hormoneista vai mistä, mutta musta tuntuu että Renja on kasvanut ja aikuistunut. Turkki on tuuheutunut ja Renjan olemus ei muutenkaan ole enää niin rimpula. Tosin nappula menee hirmuhuonosti Renjalta ales ja onkin ollut tosi laiheliini muutenkin. Nyt painaa 3,5kg meidän kotivaa'an mukaan. Diili on Renjan kanssa kuitenkin sellainen, että vähintään yksi nappula-ateria on syötävä liharuokien väliin. Tosin en tiedä ymmärtääkö Renja meidän diiliä, varmaan söisi pelkää raakaruokaa jos vaan saisi :)

-Sonja

Renja ekan kanansiipensä kimpussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti