maanantai 9. toukokuuta 2011

Match show 8.5.2011 Hyvinkäällä

Sunnuntaina oltiin Renjan kanssa ekaa match showssa. Itseä jännitti aika kovasti kun kehään piti mennä, mutta siitä on varmasti ollut hyötyä kun on katsellut monta kertaa mitä muut kehissä tekevät. Tuli aika luontevasti sitten Renjan kanssa toimittua. Pentuluokka oli kaikki alle 9kk ikäiset pennut. Osallistujia oli huimat 31 koiraa pentuluokassa! Suurinosa pentuluoka koirista oli myös Renjaa vanhempia ja koko näyttelyssä oli varmaankin kaikenkaikkiaan yli sata koiraa, joten ei mikään ihan pieni mätsäri ollutkaan. 

Ekaksi koirat menivät kehään pareittain, josta parempi pääsi aina jatkoon. Renja selviytyi upeasti jatkoon saadeen tuomarilta arvosteluksi punaisen nauhan, pelkkää erinomaista (käyttäytyminen, esiintyminen ja olemus) sekä lisäksi paperille oli kirjoitettu "Uskomattoman valovoimainen pentu"!



Kun kaikki parit oli käyty läpi valittiin sinisen saaneista 4 parasta ja lopuksi (3h odotuksen jälkeen) punaisista 4 parasta. Minua jännitti taas jonkin verran. Tuomari jakoi punaiset kolmeen ryhmään ja valitsi jokaisesta ryhmistä yhteensä 6 parasta. Renja selviytyi omasta ryhmästään jatkoon ja selviytyi kuudennen tiputuksestakin jatkoon. Sitten taas juostiin kehää ympäri ja seisottiin. Minulla alkoivat namit loppua hiljalleen ja kun seisoma järjestys muuttui alkoi Renjaa uusi naapuri koira kiinnostamaan hiukkasen liikaa. Tietenkin just sillo ku tuomari oli jo pitkään katsellut kenet tiputtaa seuraavaksi. En saanut Renjaan enää katsekontaktia ja lopulta tuomari tuli kättelemään sanoen "Se on vielä nuori ja herpaantui. Jäitte viidenneksi." Siinä me sitten tiputtiin niukasti (uskon, että oikeasti todella niukasti) pois palkinnoilta ja lopputulos 5.sija.


Omana tavoitteena olis ollu 4.sija, mutta se jäi nyt sitten saavuttamattomiin. Tyytyväisiä ollaan kuitenkin tästäkin ja ensi kerralla otan kyllä kehään mukaan niin paljon napuja että riittävät taatusti, vaikka tuomari juoksuttaisi kuinka paljon! Tosin tiedän myös antavani aika paljon nameja Renjalle, mutta kun se on vielä musta nuori ja tärkeintä on, että on kiinnostunut minusta. Hiljalleen voi sitten namien antoväliä pidentämään. Reissu oli kuitenkin antoisa ja päivä hyvin lämmin (kuuma). Päivästä jäi siis käteen kaksi asiaa: Renjan punainen jatkoonpääsynauha sekä mun kirkkaan punaiseksi palanut niskani :)

-Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti